Een nieuwe, stevige, reistas van FjällrävenDuffel No.6 is een ruime en duurzame reistas van Fjällräven. Het is niet zomaar een reistas, hij kan namelijk ook je rug op, in de goede zin van het woord. Met de schouderbanden maak je er zo een rugzak van. Deze banden kun je dankzij het slimme ontwerp makkelijk wegstoppen om de tas weer ter hand te nemen. Dankzij het slijtvaste G-1000 HeavyDuty materiaal kan de Duffel tegen een flinke stoot.


Gepolsterd
De schouderbanden zijn gepolsterd en ook de bovenkant van de tas is gedeeltelijk gepolsterd om te voorkomen dat de inhoud tegen je rug drukt. De hengsels hebben handgrepen van naturelkleurig leer. De G-1000 HeavyDuty stof is aan de binnenzijde voorzien van waterdicht, met PU gelamineerd, nylon. Kortom, een ideale reistas om de wereld te verkennen.

Slim ontwerp
Door het slimme ontwerp van de zijvakken en bovenkant kun je hengsels en schouderbanden wegstoppen. Dat maakt het inchecken op vliegvelden eenvoudiger en vermindert het risico dat de tas tijdens transport ergens achter blijft haken. Dubbele hengsels aan de uiteinden maken het makkelijk om de tas stevig beet te pakken tijdens laden en lossen. Het hoofdvak heeft een extra grote opening met rits en een meshvak aan de binnenkant om kleine voorwerpen op te bergen. Aan de buitenkant zitten twee open zijvakken, en één vak met rits voor spullen die je bij de hand wilt hebben.

Informatie
Fjällräven Duffel No.6 is verkrijgbaar bij o.a. de A.S. Adventure Stores in België. In Green, Navy en Black en in drie maten:
·      Large, 110 ltr:    € 239,95
·      Medium, 70 ltr: € 209,96
·      Small, 50 ltr:       € 179,95Kijk voor meer informatie op Fjallraven.nl. Social media: Facebook.com/Fjallraven, Twitter.com/Fjallraven_Swe, Youtube.com/Fjallraven.


Fjällräven

Fjällräven is in 1960 opgericht in het ruige, Zweedse Örnsköldsvik door Åke Nordin. Åke was een zeer gepassioneerde zwerfsporter en altijd bezig met het verbeteren van zijn uitrusting. Sindsdien kleden vele boswachters, jagers, trekkers en vissers zich met de onverwoestbare en sneldrogende G-1000 stof die door Fjällräven werd ontwikkeld. Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Functioneel, duurzaam, tijdloos en altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

Wat denk jij ervan?