Kamperen in de tuin van iemand anders


Kamperen is niet duur, tenzij je natuurlijk kiest voor een camping met een tropisch zwembad, een restaurant, en alle andere comfort die je kan terugvinden op de hedendaagse luxecampings. Maar toch kan je ook nog steeds kamperen op een volledig andere manier, en zoals bij alles is onbekend ook onbemind... Durf jij het aan om te kamperen in andermans tuin?

Steeds welkom
Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord, maar het bestaat, en het wordt een echte rage. Kamperen in de tuin van iemand anders! Ongevraagd mag het natuurlijk niet, maar dat hoeft ook niet. Er zijn natuurlijk steeds boeren of goede zielen die je een plaatsje willen geven in de tuin als je gaat aanbellen, maar je kan jezelf heel wat moeite besparen. 

De mooiste plekjes
Er bestaat immers een hele mooie website met allerlei mooie plekjes waar je als kampeerder steeds welkom bent! Verwacht hier natuurlijk geen zwembad (hoewel het er soms wel zal zijn), maar verwacht wel een rustig gelegen en gastvrij kampeerplekje! Geniet nog van de rust en de stilte, zonder een kampeerdisco of ander rumoer van een traditionele camping. Gewoon jij en je familie, rustig met je tentje. Sommige plekjes zijn niet geschikt om te kamperen met de caravan, omdat ze moeilijk bereikbaar zijn, maar dit wordt steeds mooi aangegeven.

Overal ter wereld
En nee, je kan niet enkel goedkoop kamperen in je eigen land, maar echt overal ter wereld, zo kan je ook kamperen in de meer bekende toeristische regio's, voor elk wat wils dus! Wil je naar de Provence? De Côte d' Azur, Londen of Parijs? Geen probleem! Er is vast wel een tuin ter beschikking!

Zo goed als gratis kamperen!
Heb je de prijs al gezien? Goedkoop kamperen? Het kan bijna echt niet goedkoper! Bovendien heb je steeds een mooie locatie, een rustige buurt, en een onvergetelijke vakantie!

Hier kan je alvast inspiratie opdoen!

Wat denk jij ervan?