Izy Thalys, Parijs het goedkoopst! Vanaf 10€!

Met Thalys Izy vanaf 10€ naar Parijs! | (c) Thalys

Met een strak budget op weg tussen Brussel en Parijs? Dan is Izy misschien iets voor jou! Thalys lanceert vanaf 3 april een nieuwe low-cost maatschappij met verbindingen tussen Brussel en Parijs. Bekijk de aantrekkelijke prijzen, want vanaf 10€ kan je met de trein naar Parijs!


Naar Parijs vanaf 10€

Izy gaat er prat op om de goedkoopste tickets aan te bieden tussen Brussel en Parijs vanaf 10€! Voor 10€ heb je misschien een zitplaats, vanaf 19€ heb je een zitplaats. Voor dat bedrag krijg je niet de service die je krijgt op de Thalys, maar als je met de verschillen kan leven tussen Izy en Thalys, dan krijg je voor weinig geld een rit naar Parijs!

Voor €19 naar Parijs met Izy!

Verschil tussen Izy en Thalys?

Er is natuurlijk een verschil tussen Thalys en Izy, het grootste verschil kan je vinden in het comfort aan boord van de trein. Soms kan het mogelijk zijn, afhankelijk van je ticket, dat je misschien geen zitplaats hebt. In een Thalys trein kan je extra's vinden die niet aanwezig zijn bij Izy.Izy, de low budget trein tussen Brussel en Parijs

  • Geen bar of restaurant aan boord
  • Geen catering aan tafel
  • Langere reistijd (+- 1u)
  • Slechts 1 stuk handbagage
  • Zetels staan dichter op elkaar 
  • Beperkt aanbod treinen per dag

Extra opties op de Izy trein

Gezien het aantal beperkingen op de Izy trein tegenover de Thalys zijn er toch enkele mogelijkheden om het comfort aan boord van de trein te vergroten. Zo kan je toch opteren voor meer bagage mee te nemen (kostprijs: 10€) of een betere zitplaats (kostprijs: 10€). Deze opties zorgen ervoor dat de totale ticketprijs van Izy tegenover Thalys toch minder voordelig kan uitvallen.

Meer informatie

Lees meer informatie over Izy


Wat denk jij ervan?