Pechverhelping voor je fiets!


In panne met je fiets, het overkomt iedereen. Een lekke band, gebroken ketting, lege accu of erger, een gestolen fiets! Vanaf nu kan je ook voor jouw fiets gebruik maken van een pechverhelpingsdienst! Pechbijstandsverleners zoals Touring Wegenhulp en VAB bieden elk een eigen formule aan!


Pechverhelping onderweg

Er zet niets een grotere domper op een leuke fietsnamiddag als een lekke band. Dichbij huis kan je nog met de fiets in de hand je terugweg aanvatten, maar tijdens een lange rit zinkt de moed toch in ieders schoenen. Een reparatiesetje biedt soelaas, maar weinig fietsers hebben dit steeds bij. Als je een elektrische fiets hebt wordt dit zelfs een moeilijke zaak, en is dit specialistenwerk dat je zeker niet langs de kant van de weg wil doen.

Een lekke band herstellen langs de kant van de weg

Pechverhelpings bedrijven zoals Touring Bike en VAB fietsbijstand bieden vanaf nu ook erg betaalbare pakketten aan met een depannagedienst, sta je aan de kant van de weg? Een telefoontje later komt een wegenwachter naar jou toe! Deze fietsverzekeringen zijn ook geldig voor bromfietsen en elektrische fietsen, én zijn heel betaalbaar!


Wat denk jij ervan?