Gratis handbagage bij Wizz Air


Wizz Air, lowcost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa, kondigt aan dat passagiers vanaf 29 oktober 2017 op alle vluchten van Wizz Air geen extra vergoeding meer zullen moeten betalen, wanneer ze een grote handbagage willen meenemen in de cabine.

Inbegrepen

  • Passagiers kunnen vanaf dan één stuk handbagage meenemen waarvan de maximum afmetingen 55 x 40 x 23cm zijn. Deze handbagage is begrepen in de ticketprijs.
  • Dit is een volumetoename van 50% in vergelijking met de vorige maximum grootte van de toegelaten gratis handbagage.
  • Klanten die op of na 29 oktober 2017 reizen en die al een handbagagetoeslag hebben betaald via de Wizz Air-kanalen* zullen vergoed worden naar rato van 120% van de betaalde prijs. Dit bedrag zal gecrediteerd worden op de WIZZ-rekening van de klant.
Uit klanttevredenheidsonderzoeken blijkt dat Wizz Air bij meer dan 80 procent van zijn passagiers** hoog scoort op het vlak van dienstverlening aan boord, klantvriendelijkheid en professionalisme van de medewerkers. WIZZ houdt voortdurend rekening met de feedback van zijn klanten. Daarom is Wizz Air van mening dat het nieuwe handbagagebeleid de WIZZ-reiservaring nog verder zal verbeteren.


Wizz Priority

De luchtvaartmaatschappij kondigt ook WIZZ Priority aan, een nieuwe service-optie, die het volgende omvat:
  • Voorrang bij het instappen
  • Passagiers mogen een ​​bijkomend, klein bagagestuk (max. afmetingen: 40 x 30 x 18cm) meenemen in de cabine
  • Vanaf 29 oktober wordt ook gegarandeerd dat de handbagage in de cabine mee kan (ook geldig voor passagiers die gekozen hebben voor WIZZ Go, WIZZ Plus en de WIZZ Privilege Pass)
* via wizzair.com website, de WIZZ app of het call center
** onderzoek uitgevoerd door Kantar-Hoffman in opdracht van Wizz Air (april 2016-juli 2017)

Over Wizz Air

Wizz Air is de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa, biedt meer dan 500 routes vanuit 28 vliegbasissen en verbindt 142 bestemmingen in 43 landen. De WIZZvloot telt 84 Airbus-toestellen van de A320-reeks (64 A320’s en 20 A321’s). Elke A320’s telt 180 stoelen, de A321’s bieden plaats aan 230 reizigers. Bij Wizz Air zijn ruim 3300 mensen aan de slag. In de 12 maanden voorafgaand aan 31 maart 2017 vervoerde WIZZ ruim 23,8 miljoen passagiers.

Wizz Air biedt vanuit Eindhoven vluchten aan naar 21 steden (Belgrado, Boedapest, Boekarest, Brno, Cluj-Napoca, Debrecen, Gdansk, Katowice, Kaunas, Lublin, Nis, Poznan, Riga, Skopje, Sofia, Timisoara, Tuzla, Varna, Vilnius, Warschau en Wroclaw). Wizz Air vliegt tevens van Maastricht naar Katowice en van Groningen naar Gdansk. Vanuit Brussels South Charleroi Airport vliegt Wizz Air naar Boedapest, Boekarest, Cluj-Napoca, Gdansk, Ljubljana, Skopje, Sofia, Timisoara en Warschau.

Wat denk jij ervan?

  1. Superleuk informatief artikel met alle highlights opgesomd!

    BeantwoordenVerwijderen