Reisbeurs 'Verre Reizen' in Antwerpen


Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober vindt de derde editie van het Verre Reizen Event plaats. Een event dat zes continenten en meer dan 180 bestemmingen op een plek samenbrengt, de Waagnatie in Antwerpen. Met doorlopende presentaties van reisspecialisten en films die inspiratie geven worden bezoekers wegwijs gemaakt in het grote reisaanbod buiten Europa. Het aanbod loopt uiteen van individuele reizen op maat tot trips in groepsverband, op én buiten de gebaande paden.

Buiten Europa

Twee dagen lang opent de Waagnatie haar deuren van 10:00 tot 17:00 uur en draait alles om de vakantiemogelijkheden buiten Europa. Van exotische eilanden, het kleurrijke Afrika tot de sneeuwwitte polen. Van lekker luxe tot avontuurlijk en alles daar tussenin. Gerenommeerde verre reizen specialisten, van grote bekende aanbieders en touroperators tot kleinschalige maatwerkspecialisten, geven uitleg over de reizen naar ruim 180 reisbestemmingen. Van groepsreizen, tot op maat samengestelde reizen. Naast informatie over bestemmingen, proeven gasten de heerlijkste hapjes van de bekende tv BBQ master Harm-Jan van Bushkitchen of nemen plaats in de presentatiezaal met groot scherm waar films en presentaties van de reisspecialisten van alle verre bestemmingen worden vertoond. 


Echte Amerikaanse Camper, van Cruise America

Altijd al een echte USA Camper willen bekijken? Deze camper, het symbool voor de Amerikaanse sfeer en cultuur, heeft een prominente plek op het mooie terras van de Waagnatie. Alle bezoekers maken tevens kans op 10 dagen gratis camperverhuur aangeboden door Cruise America in samenwerking met Tioga Tours.

Korting op toegangsticket

Wie online een toegangsticket koopt via www.verrereizen-event.be/tickets krijgt 25% korting en betaalt € 7,50 per persoon aan de kassa in plaats van € 10,- inclusief een gratis jaarabonnement op het dikke reismagazine Travelbook, geen verplichting, geen verzendkosten en stopt automatisch. Kinderen tot 17 jaar kunnen gratis naar binnen. Parkeren is gratis.


De consument vindt meer informatie over het Verre Reizen Event op www.verrereizen-event.be .
Verre Reizen Event
14 en 15 oktober 2017
Waagnatie – Antwerpen
Open: 10.00 – 17.00 uur

Wat denk jij ervan?