Goedkoop naar Benidorm

Benidorm, een populaire bestemming om te overwinteren in de zon | CC0

Er wordt soms lacherig over gedaan, maar Benidorm is een van dé meest populaire vakantiebestemmingen van Spanje. En het is een ideale bestemming om er in de wintermaanden te gaan overwinteren. Veel mensen vragen zich af hoe ze goedkoop naar Benidorm kunnen reizen. Benidorm is een zeer drukke stad in Spanje, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Een goedkoop vliegticket naar Benidorm

Wanneer je goedkoop naar Benidorm wil gaan dan boek je best een vlucht naar Alicante, Benidorm heeft geen eigen luchthaven. Vanuit Alicante neem je dan de taxi naar Benidorm. Je kan heel goedkoop naar Alicante vliegen wanneer je de vertrekuren slim kiest. Als je laat op de avond vertrekt vanuit Brussel naar Alicante, dan kan je heel goedkoop vliegen, omdat dit buiten de drukke vertrekuren van de luchthaven valt. Zo kan je ook beter vertrekken op een dinsdag of een donderdag. Kijk op de website om een goedkope vlucht naar Benidorm te vinden.

Verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen goedkoop naar Benidorm

Het heeft weinig zin om met de auto naar Benidorm te rijden. De peage onderweg, en de vele files maken een reis naar Benidorm met de auto helemaal niet aangenaam. Ernaartoe rijden is één ding, je wagen kwijtraken is iets anders, in de drukke centrumstraatjes zijn parkeerplaatsen een schaars goed. Tenzij je natuurlijk €15/dag parking wil betalen.

Overwinteren onder de palmbomen in Benidorm, waarom niet? | CC0

Wanneer je aangekomen bent op de luchthaven in Alicante kan je gebruikmaken van privé taxidiensten naar Benidorm. Deze taxi van de luchthaven naar Benidorm is niet duur en heeft een goede service. Reserveer vooraf, en vermeld duidelijk de hoeveelheid bagage, zo komen de mensen van de taxidienst niet voor verrassingen te staan! Een goede taxi voor van Alicante naar Benidorm te reizen is BenidormExpress zij brengen je van de luchthaven in Alicante rechtstreeks naar je hotel in Benidorm! Op deze manier kan je goedkoop van Brussel naar Benidorm! Geniet van je reis!

Bezienswaardigheden in Benidorm

Laat je niets wijsmaken, Benidorm is niet enkel voor oudere mensen die komen overwinteren in Spanje. Benidorm is ook een trendy kuststad die steeds meer gewaardeerd wordt door het jonge publiek. De unieke skyline, maar ook de unieke rotskusten in de streek maken het een geweldige stad om te bezichtigen. Enkele bekende bezienswaardigheden zijn de kerk van San Jaime, het park L' Aiguera, maar ook de vele pretparken in de buurt.

Geniet in Benidorm van het mooie weer

Goedkoop overwinteren in Benidorm

In de winter, wanneer de massa toeristen weg is zijn er echte goedkope kamers in hotels te vinden. Het enige wat je moet doen is de prijs per hotel goed vergelijken. Sommige, beter gelegen hotels kunnen iets meer vragen, afhankelijk van de bezetting. Wil je snel een goedkoop hotel vinden, dan vergelijk je best alle hotels in Benidorm, je kan zo gemakkelijk alle prijzen bekijken en de juiste keuze maken.

Stadsplan van Benidorm
Wat denk jij ervan?

 1. Benidorm is vrij goedkoop, we zijn er naartoe geweest. Jammer dat er zoveel gebouwen zijn, en dat het daar wat oudere mensen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker niet met de auto naar Benidorm rijden. Wij hebben het gedaan, je betaalt veel te veel aan peage onderweg. Het is veel goedkoper om het het vliegtuig naar Benidorm te gaan. Zeker omdat de vliegtickets naar Alicante vrij goedkoop zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goedkoper ? als je in julli met het vliegtuig gaat kost het je meer dan 1000 € voor 2 volw. en 2 kinderen. dan ga ik liever met de auto. ik rijd 1200 km met met tank (diesel)...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1200 km. met een tank ?? wat voor auto rijd u dan. ik rijd zelf met een citroen c4 picasso 1 op 12 benzine.al drie maal geweest. kost aan tijd drie dagen van negen uur t/m vijf uur dus twee hotels kosten hotel met twee personen incl. ontbijt 40 euro. dan nog 145 euro voor wegen geld. is allemaal duur maar dat hoog vallen met vliegtuig!!!

   Verwijderen
 4. Overwinteren in Benidorm is echt wel aangenaam, vooral omdat tijdens de wintermaanden de prijzen zeer goedkoop zijn! Wij gingen vorig jaar voor 35€ per dag + ontbijt voor 2 personen! Waar kan je dat nog doen? Enkel in Benidorm!

  BeantwoordenVerwijderen