Huisdieren welkom bij Flower Campings

Bij Flower Campings zijn huisdieren welkom! | CC0
Steeds meer gezinnen willen graag de huisdieren meenemen op vakantie, maar elk jaar opnieuw is het zoeken naar een geschikte oppas voor je trouwe viervoeter. Maar bij Flower Campings kan je hem gewoon meenemen! Een schitterend idee!


Je eigenwijze, brutale, maar oh zo lieve katten. Die trouwe hond met zijn verwachtingsvolle blik. Meer dan de helft van alle Belgen heeft een huisdier en met het vakantieseizoen in aantocht is het vaak weer een hele toer om Pluk de poes of Hector de hond ergens onder te brengen. Nergens voor nodig, waarom neem je ‘m niet gewoon mee? 


Flower Campings is erg huisdiervriendelijk: op bijna alle campings zijn ze voor een klein bedrag welkom en op zes locaties is hun verblijf zelfs helemaal gratis. Ga dus gezellig samen vakantievieren op zo’n kleinschalige camping in de mooiste baaitjes, bossen en bergen van Frankrijk. Maak een heerlijke strandwandeling met de hond, duik samen het meer in of luier in de zon terwijl de kat door de natuur struint. Bij Flower Campings is het voor iedereen vakantie

Gratis verblijf

In veel gevallen zijn honden en poezen echt een onderdeel van het gezin, dus op vakantie wil je ze eigenlijk niet missen. Of je nu gaat voor een tent, caravan of camper en voor de Côte d’Azur, de Loire of de Provence: Flower Campings is er voor iedereen. Volwassenen, kinderen én huisdieren. Op 128 campings zijn honden en katten toegestaan.

Camping Utah Beach en Camping Les Nobis d’Anjou zijn twee van de zes locaties waar hun verblijf zelfs helemaal gratis is. Utah Beach ligt aan het strand in Normandië – ideaal om uren met de hond te wandelen of lekker samen te luieren. Op Les Nobis d’Anjou overnacht je in een bosrijk park – de droom van elke miauwende muizenvanger – aan de voet van het kasteel van Montreuil Bellay.


Zorgeloze dierenliefhebbers

Bij Flower Campings wordt de vakantie van dierenliefhebbers pas echt zorgeloos. Niets regelen, maar meenemen die hond of kat. Behalve op de staanplaatsen zijn ze bij de meeste campings ook welkom op de accommodaties en in het hoogseizoen. Voorwaarde is wel dat de dieren gezond en geënt zijn en dat ze een chip en een paspoort hebben. Of je nu gaat voor de Middellandse Zeekust of een meanderende rivier, voor bosrijk gebied of juist uitgestrekte velden vol zonnebloemen – het wordt hoe dan ook een vakantie om nooit te vergeten. Alle details over en voorwaarden voor het meenemen van je huisdier, waaronder eventuele tarieven, kun je controleren bij het maken van je reservering of boeking. 

Meer informatie is te vinden bij Flower Camings


Wat denk jij ervan?