Rent-a-Tent lanceert GlamLodge-tent


Campingspecialist Rent-a-Tent lanceert een nieuw tentmodel genaamd: ‘de GlamLodge tent’. Het nieuwe tentmodel naar geheel eigen ontwerp brengt de kampeerders optimale Glamping kampeerbeleving. 

De GlamLodge tent heeft de uitstraling van een mooie Glampingtent in de grootte van een normale bungalowtent en is geschikt voor 6 persoonsbezetting. Een royale luifel met windbescherming, een vlonder onder de luifel en uniek design, maakt deze tent helemaal klaar voor de aankomende vakantieperiodes. Rent-a-Tent gaat deze zomer meer dan 100 GlamLodge tenten aanbieden op meer dan 14 campings in binnen- en buitenland. 


30 jaar

Rent-a-Tent biedt al meer dan 30 jaar campings aan in Europa met kant-en-klare ingerichte bungalowtenten, safaritenten, luxe lodgetenten en moderne stacaravans.

Rent-a-Tent biedt naast de lancering van de nieuwe tent al jaren kwaliteit aan vele duizenden kampeerliefhebbers. Zo beschikt zij op al haar campings in heel Europa over een Nederlands gastechtpaar voor het beheer van de accommodaties op de camping. Daarnaast biedt de Twentse kampeerspecialist haar klanten de mogelijkheid om op campings dagelijks te arriveren en te vertrekken met een minimaal verblijf van 2 nachten.


GlamLodge

De GlamLodge tent brengt de kampeerbeleving weer helemaal terug. Want deze 6-persoonstent past op een normale kampeerplaats van ca. 100 m² en dat is een groot voordeel voor de campings in binnen- en buitenland. Hierdoor is het beschikbaar stellen van extra, grote plaatsen overbodig. De GlamLodge tent heeft qua omvang het formaat van een normale bungalowtent en is hierdoor in het voordeel ten opzichte van alle steeds grotere wordende tenten. Daarnaast biedt de nieuwe en de eigen ontworpen 6-persoonstent ook een comfortabel voordeel voor de consument. De GlamLodge biedt meer privacy dan een safaritent, zonder dat ‘het echte kampeergevoel’ verloren gaat. Kamperen in de buitenlucht met het comfort van een luifel met windbescherming ter overdekking van het terras om gezellig onder te kunnen eten of te borrelen, brengt de kampeerbeleving weer helemaal terug. In de gloednieuwe tent is binnenin gebruik gemaakt van een tentdoek met eigen bedrukking en mooie print. En tot slot is qua prijs een vakantie in een GlamLodge tent nog steeds een goede, betaalbare vakantie voor elke kampeerliefhebber. Kamperen in deze moderne en hippe GlamLodge tent kan vanaf 2017 bij Rent-a-Tent op meer dan 14 campings in Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje en Luxemburg.


Wat denk jij ervan?