Slapen in de bomen bij de grotten van Han


Voor een onvergetelijke ervaring ga je naar het Domein van de Grotten van Han. Vanaf eind april kan je er namelijk overnachten in het midden van Wildpark, in de toppen van de bomen. Geniet van een betoverend avontuur in de magische Tree Tents. 

Slapen in de bomen

De Grotten van Han kennen we natuurlijk allemaal van de mysterieuze onderaardse wereld. En er is ook het Wildpark waar je op safari kan gaan en o.a. de big 5 van Europa kan spotten. Nu kan je er ook blijven overnachten in de bomen! In de goed uitgeruste tenten, gespannen tussen de toppen van de bomen kan je de magie ervaren van het park van de grotten van Han.

Het avontuur begint met je persoonlijke ranger die je rond sluitingstijd, bij het vallen van de avond, op sleeptouw neemt door het Wildpark. Ontdek hoe het verloop van de dag eruitziet wanneer je komt overnachten in de bomen bij de grotten van Han.

Slapen in de bomen bij de grotten van Han, een onvergetelijke nacht staat je te wachten!

Hij vertelt je boeiende verhalen over de dieren die er wonen zoals de herten, moeflons, oerossen en damherten. Nadien kan je even uitrusten op het terrasje voor je tent waar je kan genieten van een panoramisch zicht op de vallei en de dieren.

Voor het diner staat een barbecue ter beschikking of je kan wat napraten rond een knisperend kampvuur. Daarna is het tijd voor een zalige nachtrust in je tent onder een fonkelende sterrenhemel. Bij zonsopgang ontwaken de dieren in de vallei en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Overdag kan je nog genieten van de activiteiten van de PassHan, zoals het 3D-speleogame PrehistoHan, een bezoek aan het museum Han 1900 of een wandeling doorheen de mysterieuze grotten.

Slapen bij de Beren

In Han kan je niet alleen slapen in de kruinen van de bomen maar ook bij de beren. Je verblijft in een rustieke Pelsjagersut in het Wildpark, op slechts enkele meters boven de slaapplaats van de beren! Er is geen reden om bang te zijn en zo’n Pelsjagersnachtje kan zelfs heel leuk worden, op matrassen en veldbedden, in een hut met plaats voor 12 personen, terwijl de beren rustig een dutje doen.Prijzen en reservaties

Wil je deze unieke belevenis zelf eens meemaken, en ook eens slapen in de tenten tussen de bomen? Bekijk dan de prijzen en reservatiemogelijkheden.


Wat denk jij ervan?