Oostenrijk uitpakken en beleven


Ken je het geluid van een kabbelend bergbeekje? Het gevoel van vrijheid als je de berg hebt beklommen? De geur van Tiroolse lekkernijen geserveerd in een rustieke hut? Het gevoel van vrijheid bij het downhillen? Dat is de bergzomer van Paznaun. 

Beleef nu zelf deze gelukzaligheid!

Bovendien maken we de zomervakantie voor jou nog beter met de Silvretta Card all inclusive – gratis vanaf één overnachting in de regio – voor het gratis gebruik van alle kabelbanen, openbaar vervoer, musea, zwembaden en het zwemmeer.

Galtür "on the rocks" – de hotspot voor klim- en boulderliefhebbersOf je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt: wie van het contact met de onbewerkte steen en de uitdaging op de rots houdt, moet naar Galtür gaan, een van de grootste boulder-parken van Europa. Ook op de via ferrata “Little Ballun” beleven gezinnen dolle avonturen, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Eveneens perfect voor volwassenen die meer aandurven dan een traditioneel wandelpad. Of het nu een veilige via ferrata is, gevarieerde klimroutes, of wandelingen op gletsjers en 3.000 m hoge bergen: het luchtkuuroord Galtür garandeert sensaties voor het hele gezin. 

Meer info

Ischgl: mountainbike en evenementen non-stop


Meer dan 1.000 km mountainbike- en e-mountainbikeroutes, gratis toegang tot de kabelbaan, rustieke hutten om even te stoppen en verborgen bergmeren. En dat allemaal in twee landen, want de smokkelaarsroute maakt het gemakkelijk om naar het naburige Zwitserland, naar Samnaun, te gaan. Talloze evenementen zoals de Silvrettarun 3000, het tweede Women's Summer Festival, de Ischgl Ironbike of de populaire Biker Summit zorgen voor extra entertainment in de bekende Ischgl-stijl. 

Meer info

Familie-avontuur in de bergen: Sunny Mountain avonturenpark


Het avonturenpark Sunny Mountain in Kappl biedt plezier en actie voor het hele gezin en is ideaal te bereiken met de gondel: disc golf, klimtuin, huttendorp, kinderboerderij, almmuseum, een tokkelbaan en een grote avonturenspeeltuin staan bezoekers van alle leeftijden te wachten. Hier kan je, weg van al de drukte, traditie en plezier ervaren: tijdens het koken op de alm of tijdens de kruidenwandeling rond de Alpe Dias.

Meer info

Zwemplezier en wandelend genieten in het idyllische See


Wie heeft het strand nodig als je kunt genieten van zwemplezier met uitzicht op de bergen? Het grote park, dat van nature in het landschap is geïntegreerd, strekt zich uit over drie watergebieden, van het grote zwemmeer over het zwemgedeelte voor kinderen tot de idyllische visvijver onder het complex. Een aparte speeltuin met glijbaan, beachvolleybalveld, voetbal- en tennisveld zorgen dan voor veel plezier op het droge.

Meer info

Wat denk jij ervan?