Welnessvakantie voor moeder én kind


De ‘wellness-vakantie’ wint aan populariteit, ook bij (jonge) ouders. Een mini-break zonder de kinderen is bij velen vaak de enige optie. Het Portugese Martinhal Family Hotels & Resorts speelt hierop in en neemt tijdens een familievakantie niet alleen de zorg voor de kleinste gasten af en toe op zich maar biedt ook speciale wellness- en yoga arrangementen voor ouder én kind. Drie tips voor ‘me time’ en ‘family time’ voor jonge gezinnen:


1. Moeder en kind spa-beleving

Extra aandacht en tijd voor jezelf is iets waar elke (nieuwe) ouder zo nu en dan naar verlangt. Bij de Portugese familiehotelketen Martinhal kan dat mét de allerkleinsten erbij tijdens een relaxte Baby’s First Holiday. De locaties in Sagres en Cascais beschikken over een sfeervolle Finisterra Spa waar speciale ouder & kind treatments’ op de menukaart staan: van ‘new mom’ massage tot een ‘moeder & kind facial of manicure’ en ‘vader en kind rugmassage’. Bij Martinhal Quinta komt de masseur ‘aan huis’ zodat moeder of vader even kunnen relaxen terwijl de kids een middagdutje doen. 


2. Familie yoga retreat

Vaak gaan yoga en een drukbezet gezinsleven niet samen. Dan bieden de professionele babysits bij Martinhal uitkomst: terwijl de ouders genieten van een relaxte yogales, zijn de kleintjes bij hen in goede handen. Maar het is extra leuk om samen met de kinderen een yogales te volgen.

3. Samen in het diepe: Baby Swim

De eerste keer samen in het zwembad is voor vaders en moeders vaak een mijlpaal. Tijdens een half uur Baby Swim – een speciale babyzwemles - raken ouders en hun baby’s vertrouwd met het water. Voor peuters is de allereerste zwemles misschien nog wel spannender. Martinhal biedt daarom privélessen in een rustige omgeving.

Over Martinhal Family Hotels and Resorts

Van een resort in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de bruisende stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om haar unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen van bijzonder hoog niveau. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.


Wat denk jij ervan?