30 % procent korting voor oma en opa


Multigeneratie-vakanties zorgen voor een stevige dosis quality time en plezier voor zowel kinderen, ouders als grootouders. Het unieke hotelconcept van Martinhal Family Hotels & Resorts in Portugal richt zich op de wensen van gezinnen met (jonge) kinderen. Om ook de grootouders mee op te laten genieten van quality time op reis, biedt Martinhal 30% korting voor de kamer van opa & oma. 


Sagres

De Martinhalhotels voorzien ongeveer alles voor een zorgeloze vakantie met jonge kinderen: je vindt er een crèche, speciale babymenu’s of je kan er een babysit inhuren! En de baby concièrge van het hotel leent je graag gratis een babybedje vragen, flessenwarmer, WC potje of een kinderwagen. Of wat dacht je van een wellness samen met je kids?

In het hotel in Sagres, in de Algarve, geniet je van een zalige zon-zee-strandvakantie. Om Martinhal multigeneratie-vakanties te bevorderen, biedt Martinhal hotels een korting van 30% aan de grootouders. Quality time met de hele familie, daar is het hem om te doen. De ideale kans voor grootouders die hun hele familie willen meenemen op vakantie!

Deze speciale aanbieding is geldig voor reizen tot 27 december 2018. Minimaal verblijf vereist van 2 nachten of 7 nachten in de maanden juli en augustus.


Martinhal Family Hotels and Resorts

Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal profileert zich met luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.


Wat denk jij ervan?