Heeft Travelbird financiële problemen?


Travelbird, een van dé grootste online aanbieders van uitstappen, citytrips en meerdaagse georganiseerde reizen zou volgens een Nederlandse hotelketen al een tijdje niet meer aan zijn financiële verplichtingen voldoen. Wat is er aan de hand bij Travelbird?


Wat is er aan de hand bij Travelbird?

Fletcher hotels, een grote Nederlandse hotelketen zou geen reizen meer accepteren die geboekt zijn via de bekende online website Travelbird. De hotelketen stelt vast dat Travelbird zijn financiële verplichtingen niet meer nakomt. Hierdoor zal Fletcher hotels de reizigers geen toegang meer geven tot de hotels, indien de reis werd geboekt met Travelbird.

De Nederlandse consumentenbond stelt vast dat er een aantal reizigers in de kou is blijven staan. De helpdesk zou momenteel slecht bereikbaar zijn. Travelbird zegt dat dit te wijten is aan seizoensfluctuaties.

Op te volgen...

De situatie bij Travelbird wordt door de consumentenbond nauw opgevolgd, het is dan ook zeer opmerkelijk dat een reisagentschap de reizen van de consument niet betaalt, een gewaarschuwde consument is er twee waard... We volgen het op!Wat denk jij ervan?