Symphony of the Seas gedoopt

 

Symphony of the Seas is 25ste schip Royal Caribbean International Doopgezin neemt honneurs waar op plechtigheid in PortMiami Grootste cruiseschip in de wereld verzorgt weekcruises naar de Caraïben.


Royal Caribbean International heeft Symphony of the Seas officieel gedoopt aan haar nieuwe terminal in PortMiami. Dat gebeurde door de acteurs Alexa en Carlos PenaVega en hun 23-maanden oude zoon Ocean. Carlos PenaVega speelde onder meer in de Nickelodeon-musical Big Time Rush en de TV-remake van Grease. Zijn vrouw Alexa was te zien in de filmserie Spy Kids en diverse tv-series. In het voorjaar was het koppel nog aan boord van het zusterschip Harmony of the Seas voor opnames van de Hallmark-film Love at Sea. Carlos PenaVega is tevens al 25 jaar een vaste klant van de rederij en was amper 4 toen hij voor het eerst op cruise vertrok. Het gezin heeft bovendien zo’n 9 miljoen volgers op zijn sociale media-kanalen. De keuze is dan ook symbolisch want Symphony of the Seas wil het ultieme familieschip zijn.

Bijna 1.000 genodigden woonden de naamgeving van het 25ste schip van Royal Caribbean International bij op de kade en zorgden daarmee voor de grootste naamgevingsceremonie in de geschiedenis van de rederij. Het feest was al even innovatief als de schepen van Royal Caribbean met een elektronische violist en een choreografie van 400 drones.

Symphony of the Seas verliet in het voorjaar de scheepswerf en verzorgde haar inaugurale seizoen in de Middellandse Zee. Eind oktober zette het grootste cruiseschip in de wereld vanuit Barcelona koers naar de nieuwe, ultramoderne Terminal A in PortMiami. Die werd speciaal gebouwd voor de ontvangst van de schepen van de Oasis-klasse. Symphony of the Seas verzorgt vanuit Miami het hele jaar door cruises naar de Oostelijke en Westelijke Caraïben. Vanaf mei 2019 zal de cruise naar de Oostelijke Caraïben ook een Perfect Day at CocoCay op het vernieuwde particuliere eiland van de rederij in de Bahama’s omvatten.

Symphony of the Seas brengt de vakantiedromen van elk familielid tot leven met een spectaculaire reeks voorzieningen. Gasten kunnen het tegen elkaar opnemen in een laser tag-avontuur, een tien dekken diepe duik nemen in de Ultimate Abyss of zich uitleven op de waterglijbanen en FlowRider-surfsimulators. ‘s Avonds kunnen gezinnen dineren in meer dan twintig eetgelegenheden met als nieuwigheden Hooked Seafood, Playmakers Sports Bar & Arcade en El Loco Fresh voor Mexicaans streetfood. Een van de blikvangers van het schip is de twee dekken hoge Ultimate Family Suite met glijbaan tussen de kinderkamer en de woonruimte, een eigen bioscoop, een Lego-bouwmuur en de Luckey Climber, een verticaal doolhof voor kinderen en whirlpool op het balkon.


Wat denk jij ervan?