Vertrek uit Rijsel met TUI

Tui airlines vertrekt ook vanuit Rijsel 

Vanaf het zomerseizoen 2019 zal TUI reizen aanbieden met vertrek vanuit de Franse luchthaven Lille-Lesquin (Rijsel). Na Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik wordt Rijsel de 6e basis van waarop de TUI-reiziger aan boord van een toestel van TUI fly naar populaire bestemmingen kan vliegen.

Vanaf mei

Vanaf mei 2019 zal de Belgische vakantieganger ook uit het Franse Rijsel op vakantie kunnen vertrekken. Luchthaven Lille-Lesquin wordt de vaste standplaats van 2 Boeings van TUI fly. Door deze luchthaven zal TUI voor de Noord-Franse regio en de Belgische grensstreek een extra vertrekbasis creëren naar verschillende vakantieregio’s. 


Nieuwe mogelijkheden

Door zijn operaties uit te breiden met Rijsel, beantwoordt TUI aan een toenemende vraag van de Belgische reizigers naar een nabij gelegen luchthaven. De Franse luchthaven ligt op slechts enkele kilometer van de Belgische grens en biedt veel nieuwe mogelijkheden voor het Belgisch publiek uit de omliggende regio: het aantal bestemmingen vanuit een regionale luchthaven wordt vergroot en de vluchtdagen zijn een aanvulling op de reeds bestaande vluchtdagen uit andere luchthavens, waardoor een nog grotere flexibiliteit wordt geboden.

Bestemmingen

Voor het zomerseizoen 209 zal TUI uit Rijsel naar 11 bestemmingen vliegen. 

Spanje, de meest gevraagde vakantiebestemming, krijgt via Rijsel 4 nieuwe routes : Malaga, Mallorca, Ibiza en Tenerife. De reiziger kan ook opteren voor een reis naar Palermo (Italië), Kreta of Rhodos (Griekenland), Enfidha en Djerba (Tunesië) of Izmir en Antalya (Turkije). Op alle bestemmingen worden pakketreizen (vlucht + hotel) aangeboden. Op 7 bestemmingen is het eveneens mogelijk om enkel het ticket te reserveren. 


Wat denk jij ervan?