De mooiste kerstmarkten van het jaar


Het is weer december en dat betekent Kerst! Heb jij je dagje uit al gepland naar een van de mooiste kerstmarkten van dit jaar? Laat je inspireren door deze kerstmarkten uit Nederland, Duitsland en Amerika. 

Dit zijn de beste Kerstmarkten in Duitsland


Ieder jaar zijn de kerstmarkten in Duitsland weer een groot feest. Breng een bezoek aan de alleroudste kerstmarkt de “Striezelmarkt” in Dresden. Naast de vele mooie kerstkraampjes vind je er verschillende shows en beleef je er het bekende Stollenfeest. Tijdens dit Stollenfeest wordt de grootste kerststol van maar liefst 3000 kilo aangesneden met een mes van anderhalve meter. Vergeet niet om een kleinere variant van deze originele Dresdner Stollen mee te nemen voor je kerstfeest thuis.

Blijf je liever wat dichter bij huis? Ook in Düsseldorf vind je een echt winterparadijs. Ga naar de Engelchenmarkt en beleef een zee van licht en engelen of bezoek de Sternchenmarkt en bekijk de vele mooie kerststerren. 


Dit zijn de leukste Nederlandse kerstmarkten

Breng dit jaar een bezoek aan de kerstmarkt in Valkenburg en wandel de Route d’Amuse. Onderweg geniet je van heerlijke amuses bij gerenommeerde restaurants. Voor wie opzoek is naar een unieke kerstmarkt ervaring is Leiden de place to be. Je vindt er de enige drijvende kerstmarkt van Nederland. Geniet je liever een heel weekend lang van de gezellige kerstsfeer? Ga naar Haarlem en boek je overnachting voor extra lang kerstplezier. 


Kerstshoppen in een echte Amerikaanse shopping mall


Voor wie dit jaar liever wat verder van huis gaat is de Mall of America in Bloomington de perfecte locatie voor al je kerstinkopen. Je vindt er een groot aanbod van winkels, restaurants en entertainment in schitterende Kerstmis decoratie. Wist je dat je in de Mall of America BTW vrij winkelt? Koop je kerstcadeaus in een van de 500 winkels en sluit je dag af met een bezoek aan de attracties van het themapark de “Nickelodeon Universe”. Vergeet niet om het couponboekje te downloaden zodat je meer dan $5.000 korting krijgt op je kerstinkopen. Wat denk jij ervan?