Logeren in Vlaanderen presenteert logiesboek 2019


Het nieuwe logiesboek 'Logeren in Vlaandren Vakantieland 2019' staat vol met leuke, verrassende en gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen. Het boek bevat meer dan 450 Vlaamse logeerbestemmingen voor een dichtbijvakantie in de groene regio’s, aan de kust of in de stad.

Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019

Wie daarin zijn gading nog niet helemaal vindt, kan ook altijd terecht op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be voor zelfs nog een ruimer aanbod van meer dan 800 adresjes.

Gratis verkrijgbaar

Het nieuwe logiesboek is gratis verkrijgbaar bij alle diensten voor toerisme in heel Vlaanderen. Je kan het ook gratis ophalen bij de lokale Relay en Press Shops in jouw buurt, zolang de voorraad strekt. Of je kan het logiesboek online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be

Unieke verhalen

Vakantie in eigen land is vaak verrassend. Bovendien leggen de logiesuitbaters je graag extra in de watten met speciale arrangementen.  In Bornem kan je slapen in het voormalige schilderatelier van hertogin Antonine, dat werd omgetoverd tot een vakantiewoning voor 8 personen. Atelier van Antonine ligt in kasteeldomein d’Ursel.

Gastvrouw Julie van BB Extra Verte in Jabbeke maakt van het ontbijt een culinaire ervaring. In een ontbijtlounge wordt het huisgemaakte ontbijt, met producten uit eigen tuin en voedselbos, geserveerd als een echt menu. 
Op zoek naar een groepsvakantiewoning voor 30 personen? Samuus in Brakel is een splinternieuwe, met veel oog voor detail, ruime woning voor families en groepen in de Vlaamse Ardennen. 

De Crindael in de Voerstreek laat je thuiskomen in een authentieke boerderij waarvan de stallingen werden verbouwd naar 3 stijlvolle en strak ingerichte vakantiewoningen. Je kan ook een bezoekje brengen aan hun ijssalon ’ t Bakhuis om te genieten van eigen hoeve- en streekproducten. Een ideale uitvalsbasis dus om de Voerense natuur en cultuur te beleven. 

Voor inspanning én ontspanning is ’t Houten Huisje Bed en Sauna in Hoeilaart een ontdekking. Je overnacht er in één bijzondere tweepersoonskamer met een exclusieve, moderne douche-stoomcabine en een Finse sauna. Gastvrouw Nadine kent als loopcoach alle paadjes en wegeltjes van het Zoniënwoud. 

Vakantiecheque

Ben je nog op zoek naar een geschenk voor je partner, familie of collega? Schenk iemand een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque! Bestel de Vakantiecheque snel en veilig op www.devakantiecheque.be en print hem meteen. Liever een mooi cadeaumapje erbij? Voor 3,50 euro krijg je een mooie cadeauverpakking met het logiesboek binnen de 5 werkdagen thuis gestuurd. De cheques zijn beschikbaar voor bedragen van 35, 50 of 100 euro. Ze zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar.

De logiesuitbaters betalen geen commissie op deze vakantiecheques. Dit betekent 100% rechtstreekse omzet voor de logiessector.


Wat denk jij ervan?