Molenheide wint de Bugalow Specials Award, beste park van België

Park Molenheide wint de Bungalow Specials Award voor het beste vakantiepark van België die elk jaar wordt uitgereikt door deze vakantiepark aanbieder. Parc Les Etoiles nam een Award voor het beste vakantiepark in de Ardennen in ontvangst en Jonckershof mag zich het beste vakantiepark aan de Belgische kust noemen.De BungalowSpecials Awards worden jaarlijks uitgereikt en zijn bedoeld om de zoektocht naar het juiste vakantiehuis en/of vakantiepark eenvoudiger te maken. De winnaars worden gekozen aan de hand van de beoordelingen van gasten en is hierdoor een ware publieksprijs. Vorig jaar viel Park Molenheide ook al in de prijzen voor het vakantiepark met de beste prijs-kwaliteitsverhouding van België.

“Aan het begin van elk nieuw jaar is het tijd voor een leuk moment. Dan gaan wij namelijk analyseren wat onze gasten over onze bungalows hebben gezegd. Aan de hand van oprechte beoordelingen worden de award winnaars van de verschillende categorieën gekozen. Er wordt niet alleen gekeken naar het gemiddelde cijfer van de beoordelingen, maar ook naar het aantal. Want 100 beoordelingen zeggen meer dan 1 beoordeling met een 10. Uit elke categorie komt een winnaar. De winnende vakantieparken mogen zich dan een jaar lang het beste vakantiepark noemen. Hoe tof is dat?!”, licht BungalowSpecials toe.


Het beste vakantiepark van België

Park Molenheide mag zich dit jaar het beste vakantiepark van België noemen. Gasten zijn vooral enthousiast over dat er veel te doen is voor kinderen. Het indoor speelparadijs en subtropisch zwemparadijs spelen daarin een grote rol. Daarnaast geven de gasten aan dat de huisjes knus en modern ingericht zijn. Ook ligt het vakantiepark in een groene omgeving. 

Ardennen en kust

Parc Les Etoiles mag zich dit jaar het beste vakantiepark in de Ardennen noemen en krijgt de prijs om het vriendelijke personeel en het prachtige uitzicht. De BungalowSpecials Award voor het beste vakantiepark aan de kust is Jonckershof omdat het vakantiepark dicht bij de zee en het centrum ligt, maar tegelijkertijd in een rustige omgeving. 

Nog veel meer BungalowSpecials Awards

In totaal zijn er dit jaar 37 BungalowSpecial Awards uitgereikt. Naast de regionale awards zijn er ook awards uitgerekt voor bijvoorbeeld ‘het meest kindvriendelijke park, ‘de meest propere accommodatie’ en ‘het meest luxe en comfortabele vakantiehuis’. Een nieuwe categorie dit jaar is ‘het beste park voor stelletjes’. 

Kijk voor alle winnende vakantieparken op: https://www.bungalowspecials.be/awards.htmlOver BungalowSpecials en HotelSpecials

BungalowSpecials en HotelSpecials zijn boekingswebsites voor hotels en vakantiehuisjes. Beide maken ze onderdeel uit van BookerZzz, dat is opgericht in 2002. Het boekingsbedrijf werkt nauw samen met veel hotels en vakantieparken in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië en het aantal partners groeit iedere dag. Het succes van de websites zie je terug in de naam. HotelSpecials en BungalowSpecials bieden met de unieke Specials altijd iets extra’s aan, van een gratis ontbijt tot de hond gratis mee mogen nemen. 


Wat denk jij ervan?