Op cruise werken aan je relatie

(c) Go For Cruise

GO FOR LOVE organiseert cruises voor mensen die weg van de traditionele relatietherapie en -bemiddeling willen werken aan hun relatie-uitdagingen. Tijdens een luxueuze bootreis naar een mooie Europese bestemming brengt erkend bemiddelaar en ouderschapscoördinator Ilse De Cuyper koppels met relationele problemen weer dichter bij elkaar en geeft ze partners die samen een nieuw samengesteld gezin vormen inzicht in hun rol als plusouder. Daarnaast organiseert GO FOR LOVE ook cruises voor singles die nieuwe mensen willen leren kennen en samen met andere singles een leuke vakantie willen beleven. 

(c) Go For Cruise

Ongedwongen

Ilse De Cuyper: “Ik merkte dat het traditionele kader van relatiebegeleiding en -bemiddeling voor sommige mensen een rem was. Daarom ging ik op zoek naar een manier om mensen te helpen in een meer ongedwongen kader. Zo kwam ik op het idee van cruises met professionele ondersteuning zoals workshops, individuele begeleidingen, groepssessies en tips en tricks. Ik nam contact op met Present Travel, een reisbureau met een uitstekende reputatie en veel ervaring in de organisatie van cruises. En GO FOR LOVE was een feit! Samen organiseren we een aantal cruises in de loop van het jaar. Op termijn willen we ons aanbod trouwens uitbreiden met hotelvakanties.” 

(c) Go For Cruise

Ook voor singles

Ook singles kunnen bij GO FOR LOVE terecht. Ilse: “GO FOR LOVE is helemaal geen datingbureau maar wel gespecialiseerd in relaties en alle emoties die daarbij komen kijken. Als je geen relatie hebt, of net uit een relatie komt, is je behoefte aan contact groot. Daarom organiseren we ook cruises voor singles. Ze krijgen er de kans om hun zelfvertrouwen te boosten en hebben meteen niet één maar meerdere reisgezellen. Vinden ze tijdens de cruise de liefde van hun leven? Dan is dat mooi meegenomen. Maar een leuke vakantie hebben ze sowieso gehad.”

(c) Go For Cruise

Infoavond en terugkommoment

Elke cruise gaat gepaard met een infoavond en een terugkommoment. Ilse: “We organiseren infoavonden om geïnteresseerden kennis te laten maken met de aanpak van GO FOR LOVE. En na elke cruise is er een terugkommoment. Mensen kunnen daar foto’s, verhalen en ervaringen delen en ons feedback geven over hun reis.”

(c) Go For Cruise

Verdere begeleiding mogelijk

Koppels kunnen ook na hun reis meer begeleiding krijgen. Ilse: “Relatiebegeleiding tijdens een cruise kan heel wat teweegbrengen. Daarom is opvolging en verdere begeleiding mogelijk. Koppels of nieuw samengestelde gezinnen die meer relatiebegeleiding of -bemiddeling willen, of singles die meer ondersteuning nodig hebben, helpen we natuurlijk ook na de reis graag verder.”

Meer weten?

Ilse De Cuyper: 0472 91 81 63 of ilse@goforlove.be


Wat denk jij ervan?