Goedkope Thalys tickets tijdens de zomer


Thalys biedt 65 000 tickets aan een kleine prijs aan om de hele zomer lang voordelig te reizen! Vanaf 7 tot en met 27 mei biedt Thalys 65 000 tickets aan, vanaf 15 €, om tussen 8 juli en 1 september aan een kleine prijs te reizen naar Parijs, Nederland of Duitsland. Het gaat om een niet te versmaden aanbod, met afnemende prijzen vanaf 2 reizigers.


Duitsland ? Nederland? Parijs? Of waarom niet alle drie?

Een tripje met het hele gezin? Het Ludwig-museum in Keulen staat bekend om zijn indrukwekkende Picasso-collectie. Om telkens opnieuw van te genieten! Met Thalys sta je op 1.47 u. vanuit Brussel-Zuid in Keulen.Een weekendje weg met vrienden? Tijdens de Rooftop Days ontdek je Rotterdam op hoogte (van 31 mei tot 2 juni). Meer interesse in mode? Dan is de expo Street dreams, how hiphop took over fashion in de Kunsthal zeker iets voor jou (van 15 juni tot 15 september).

Parijs blijft een topbestemming! Laat je meevoeren doorheen de romantische straten en pleinen, bewonder beroemde monumenten en bezoek een van de vele musea. HetMusée Arts et Metiers is een aanrader. Ontdek er technologische innovaties en stap in de voetsporen van uitvinders en pioniers. Of waarom geen tripje naar Disneyland Paris, met de rechtstreekse verbinding in slechts 1.33 u. vanuit Brussel-Zuid of 2.20 u. vanuit Antwerpen-Centraal?

Verkoopsvoorwaarden

Aanbieding geldig via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys: online via Thalys.com, de Thalys-app en reisbureaus. Tickets geldig in een beperkt aantal treinen, zonder mogelijkheid tot omruiling of terugbetaling, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Aanbieding alleen geldig voor tickets aan het Standard tarief.

Wat denk jij ervan?