Baden in Duits bier

Na een middag hiken of mountainbiken is niets zo lekker dan genieten van een vers getapt biertje. Daar heeft Panoramahotel Oberjoch iets op gevonden, qua overtreffende trap. In de spa van dit Duitse viersterrensuperiorhotel kun je je namelijk onderdompelen in een bierbad. En dat is een weldaad voor je huid. Je baadt in heerlijk Zötler bier uit Rettenberg, met uiteraard een goed gevulde pint op de rand van het bad.
Verwennen
Naast dit bierbad biedt de spa van Panoramahotel Oberjoch ook nog andere verwenbehandelingen. Zo worden hier heerlijke hot-stone massages, facials, bodyscrubs en bodypacks gegeven door ervaren professionals. Fijne behandelingen waarbij maximale ontspanning centraal staat.

Super-de-luxe Alpin-spa
Het hotel heeft verschillende poolarea’s, zowel binnen als buiten. Een idyllisch decor van bergtoppen, naaldbomen en houten huisjes; dat is wat je ziet als je baantjes trekt in het buitenzwembad van Panoramahotel Oberjoch. Naast de zwembaden is er ook een saunazone. Hier vindt je onder andere een Panoramasauna, Blockhousesauna en Biosauna inclusief zoutwaterbad en stoomcabine. Vakantievieren ging nog nooit zo vanzelf.


Informatie
Panoramahotel Oberjoch: www.panoramahotel-oberjoch.com
Alpin Chalets: www.alpin-chalets.com
Paßstrasse 39, 87541 Bad Hindelang
Telefoon: +49 (0) 8324 9333-500
info@alpin-chalets.de 


Wat denk jij ervan?