Thalys Sneeuw vervoert je comfortabel en zonder files naar de pistes


De zomervakantie is officieel voorbij. Tijd om nieuwe avonturen te plannen op besneeuwde pistes. Thalys Sneeuw zorgt ervoor dat wintersportliefhebbers de grootste skigebieden van de Franse Alpen snel, comfortabel en zonder files kunnen bereiken. Tickets zijn vanaf morgen 12 september te koop voor reizen elke zaterdag tussen 21 december 2019 en 11 april 2020.


Ook dit jaar verbindt Thalys elke zaterdag Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid met Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime la Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice, comfortabel en zonder files. Van daaruit kunnen wintersporters verder reizen naar de grootste skigebieden in de Franse Alpen zoals Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne of Les Arcs. Kiezen voor Thalys is de meest milieuvriendelijke optie; naar Bourg-Saint-Maurice reizen met de trein stoot 10 keer minder CO2 uit dan wanneer je met de auto gaat*.

De formule blijft ongewijzigd

Een reis met Thalys Sneeuw is makkelijk te boeken in één van de 3 tariefklassen: Standard, Comfort en Premium.

De ideale oplossing om snel en goedkoop aan de voet van de pistes te arriveren is kiezen voor het Standard-tarief. Een enkele rit is beschikbaar vanaf € 55.

Het Comfort-tarief vanaf € 120 voor een enkele rit.

Voor diegenen die willen genieten van alle beschikbare diensten van de beroemde rode trein (inclusief een geserveerde maaltijd aan boord en een welkomstdrankje) is er het Premium-tarief vanaf € 129 voor een enkele rit.

Voor de snelle beslissers geeft het Snow Flakes-aanbod de mogelijkheid om aan Premium-tarief te reizen voor € 89.

Alle ingrediënten die het succes van Thalys Sneeuw jaarlijks bepalen zijn opnieuw aanwezig:
  • De « Skihosts » herkenbaar aan hun rode uniformen, staan ter beschikking van de reizigers om hen te helpen bij het installeren van hun skimateriaal in de trein en bij het uitladen ervan bij aankomst.
  • Er wordt extra ruimte voorzien aan boord voor bagage.
  • Aanzienlijke kortingen, met name op de huur van skisets-uitrustingen en op de reservatie van accommodaties met MMV.
  • En niet te vergeten, gratis wifi voor alle reizigers aan boord van de Thalys. Zoals bij elke Thalys-rit.

Klaar om op wintersport te gaan?

Thalys Sneeuw tickets zijn vanaf 12 september te koop voor alle wintersport fanaten op thalys.com, alsook in erkende reisbureaus, in internationale NMBS-stations of via het callcenter op 070/79.79.79.


* De autorit Brussel-Bourg St Maurice stoot 86,11 kg CO2 uit tegenover de trein waarbij dit 8,04 kg CO2 is


Wat denk jij ervan?