Gratis restaurantgids Benelux
WijnSpijs.nl voegde deze week het duizendste restaurant toe aan haar gratis ​restaurantgids. Daarmee is het de grootste kwaliteitsgids van de Benelux, waar consumenten alleen restaurants uit het (midden)hoge segment vinden.


Voor én met restaurants 

Eigenaar Wouter Dijkstra had ooit zelf een restaurant en vanuit dat perspectief is WijnSpijs ook ontstaan. WijnSpijs wil consumenten met liefde voor lekkers verbinden aan restaurants, waar met liefde wordt gewerkt, voor een normale prijs. "We merkten dat er vanuit onze restaurants, maar ook bij de consument behoefte was aan een eerlijke en hoogwaardige restaurantgids", zegt Dijkstra. 


Restaurantgids

Sinds begin dit jaar is er nu dus ook een restaurantgids, waar alleen kwaliteitsrestaurants op te vinden zijn. Hier staan restaurateurs in willekeurige volgorde tussen gelijkgestemden. Foodies vinden hier geen shoarmazaken, maar alleen restaurants die door de WijnSpijs selectie komen.

Na selectie gratis vermelding

Eenmaal geselecteerd is de gids - ​ online​ en in de gratis WijnSpijs app - voor restaurants helemaal gratis (net als deelname aan de Culinaire Wandeling). In vergelijking met andere sites, wordt er geen fee in rekening gebracht aan de restaurants. Consumenten klikken, zonder tussenkomst, direct door naar het telefoonnummer of website van de restaurants om hun reservering te maken. De restaurantgids app van WijnSpijs is inmiddels meer dan twintigduizend keer gedownload. 

Met de WijnSpijs App kun je favoriete restaurants opslaan, zodat je altijd een persoonlijke gids op zak hebt!.Download de app hier voor ​Android​ en hier voor ​Apple​. 

Meer dan 1000 van de leukste restaurants uit Nederland én België

Vorige maand was de allereerste Belgische WijnSpijs Wandeling in Gent. Volgens de Belgische restaurants was het uitverkochte event een groot succes. Komende periode staan de Belgische steden Antwerpen, Brugge, Leuven & Mechelen op de agenda. Met de bijschrijving van de Belgische kwaliteitsrestaurants, werd de magische grens van 1000 restaurants in Nederland en België overschreden. 

Wat denk jij ervan?