Logis Hotels Hoge Venen voeren charme-actie

Fietsen langs de Vennbahn

De 24 in Wallonië en in de Hoge Venen gesitueerde van het dertigtal hotels in de Belgische keten van Logis Hotels gaan nog nauwer samenwerken dan in het verleden al het geval was. 

Regionale producten

Ze bundelen de krachten in een gezamenlijk aanbod naar hun gasten toe en kruiden dat met een overvloed aan regionaal geproduceerde producten.

Vennbahn Butgenbach

Het gaat om zowel groenten als fruit en vlees die in hun restaurants in de borden worden geschept als om een samenwerkingsverband dat wandelaars en fietsers zorgeloos van het ene hotel naar het andere leidt. Een bagagedienst die de reiskoffers van het ene hotel naar het andere voert hoort uiteraard bij die dienstverlening terwijl de service waar dat nog kan, nog wordt verbeterd.


Charme-offensief

Voor dat charme-offensief krijgt Logis Hotels in Wallonië logistieke steun van o.a. een hele rits locale producenten en van zowel Wallonië Toerisme als van het Toeristisch Agentschap Oost-België.


Het educatieve en recreatieve aanbod dat in het 67.000 hectare grote en meteen oudste natuurgebied van de Hoge Venen voor het rapen ligt zal in de nabije toekomst nog extra worden gepromoot. 

Ravel, Ovelo en Vennbahn zullen daar als aanbieders van recreatieve fiets- en wandelrecreatie een nog meer belangrijke rol in spelen. Het volledige gastronomische-, culturele- en evenementenprogramma is te vinden bij www.walloniebelgietoerisme.be, bij www.ostbelgien.eu en via www.logishotels.com


Wat denk jij ervan?