Trek je sneeuwschoenen aan in Serfaus-Fiss-Ladis


Sneeuwschoenwandelen wint enorm aan populariteit. Het is een pittige sport, maar je inspanningen worden veelvuldig beloond met mooie uitzichten over ongerepte sneeuwlandschappen. Met sneeuwschoenen kom je op de mooiste, idyllische plekjes die je met ski’s of gewone wandelschoenen niet kunt bereiken.

Uiteenlopende moeilijkheidsgraad

Een van de mooiste gebieden voor sneeuwschoenwandeltochten is Serfaus-Fiss-Ladis. Hier vind je onder andere Hotel Tirol Fiss dat prachtige tochten organiseert. Met een ervaren gids ontdek je paden die je zelf nooit zou kunt vinden.


In de omgeving van de dorpen Serfaus, Fiss en Ladis zijn veel wandelpaden waar je voortreffelijk kunt sneeuwwandelen. Een aantal lopen dwars door het skigebied. De dorpen liggen in één van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Er worden hier wekelijks veel sneeuwschoenwandelingen georganiseerd met uiteenlopende moeilijkheidsgraad. Lange en korte wandeltochten, in het dal en over de bergen.


Hotel Tirol Fiss

Na inspanning hoort ontspanning en die vind je in Hotel Tirol Fiss. Hier kijk je uit over de Alpen terwijl je ligt te genieten in de prachtige infinitypool van dit viersterren luxury-hotel. Bijkomen kan ook in een van de gloednieuwe Alpinekamers inclusief panaromaview. Zo’n perfecte dag sluit je in stijl af met een tip-top verzorgd vijfgangendiner. Wintersport in optima forma.


Informatie

Geniet van een actieve winter in Serfaus-Fiss-Ladis in Oostenrijk.
Hotel Tirol, Angerweg 1, Fiss, Oostenrijk.
Informatie: www.hotel-tirol.net, tel: +43 5476 6358, info@hotel-tirol.net.
Informatie vind je op www.hotel-tirol.net.


Wat denk jij ervan?