Dichtbijvakantie in Vlaanderen


Er is een nieuwe editie van het logiesboek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020' vol met leuke, verrassende en gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen. Ook het nieuwe, nog meer uitgebreide aanbod op de website is consulteerbaar. 

Sinds 2013 maakt Logeren in Vlaanderen vzw promotie voor een binnenlandse vakantie onder de naam 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland'. Het 'Vlaanderen Vakantieland' logiesboek is al jarenlang een vaste waarde. De editie 2020 bevat 430 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de Vlaamse regio's, aan de kust of in de stad.

Het aanbod op de bijhorende website www.logereninvlaanderenvakantieland.be steeg de voorbije jaren sterk, te verklaren door een verschuiving bij het publiek richting online zoeken (en boeken). En er zijn handige zoekcriteria op thema's, capaciteit, omgeving en activiteiten. De campagne 2020 start met een ruim aanbod van meer dan 810 adresjes op de website.

Het nieuwe logiesboek is gratis verkrijgbaar bij alle Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen. Of je kan het logiesboek online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.beDuurzame vakantie 

Logeren in Vlaanderen vzw daagt de Vlaming uit om eigen land en streek te ontdekken. Want reizen in Vlaanderen Vakantieland houdt je ecologische voetafdruk klein én doet je vaak nog meer ontdekken: lokale streekproducten, culinaire hoogstandjes, verrassende fiets- en wandelroutes, ... . Voor de lokale economie biedt binnenlands toerisme een belangrijke meerwaarde, zowel voor de logies, als voor de plaatselijke restaurants, cafés en toeristische trekpleisters. 

Wat denk jij ervan?