Heel wat ideeën voor je uitstappen in Wallonië

(c) WBT - David Samyn

Heb je een familie-uitje gepland? De brochure 365 zit boordevol ideeën voor je uitstapjes in Wallonië: musea, kastelen, wandelingen, waterattracties of avonturenparken... Er is voor ieder wat wils.

Wallonië, een regio voor schitterende uitstappen!

365.be lanceert een nieuwe inspiratiebrochure voor jouw uitstapjes in Wallonië. Deze regio op een boogscheut van bij ons heeft héél veel leuks te bieden voor iedereen. Hou je van rustige wandelingen of van spanning en avontuur, dan kan je in Wallonië zeker je gading vinden!

Topattracties in Wallonië 

Over 365.be

Onze gidsen 365.be zijn beschikbaar op liefst 1.000 distributiepunten in België. U vindt ze uiteraard bij de toeristische attracties en musea van 365.be, maar ook in Wallonië en Brussel bij de toeristische diensten: Maisons du Tourisme, Offices du Tourisme, Syndicats d’Initiative, en verder in hotels, campings, vakantiedorpen, gîtes en B&B/gastenkamers.


Onze gidsen worden ook in heel België verspreid via een net van brochuredisplays, geplaatst door de onderneming BHS Promotion. Deze displays bevinden zich op bijna alle plaatsen die bezocht worden door toeristen of mensen op uitstap. U vindt dus in functie van de plaats waar u zich bevindt een locatie waar u onze gidsen 365.be kunt verkrijgen: de versie Wallonië of de versie Brussel.

Wat denk jij ervan?