Bijzondere rondreizen met kids


Maak van je kind een ontdekkingsreiziger. Stippel samen de route uit en beleef Europa door kinderogen met deze fantastische rondreizen. Leer samen met de kinderen wat elk land zo bijzonder maakt. Spring in een van de vele meren van Zweden, volg het spoor van Harry Potter in Groot-Brittanië of slaap in een boomhut in Frankrijk. 

75€ korting

Bij Pharos Reizen kan het allemaal. Met de zekerheid van de ANWB. Boek nu jouw rondreis tijdens de ‘Rondreis 10-daagse’ en ontvang € 75,- korting op je boeking met de code: PH-RONDREIS.

Tem de DraakZijn jouw kinderen net zo dapper als Vikingen? Durven ze de draak te temmen? Misschien een heel klein, tam draakje? Tijdens deze rondreis beleven jouw kinderen volop avonturen in het land van de Vikingen. Ze duiken in de Oostzee en de Noordzee. Of spelen ze riddertje in de kastelen van Funen? Een leuke afwisselende rondreis voor Vikingen van alle leeftijden

Wijngaarden , Koeienbellen en Lavendelvelden


Op naar het goede Franse leven! Begin de rondreis tussen de wijngaarden. Bezoek natuurpark Ballons des Vosges met bergdorpjes, groene bossen en lieflijke riviertjes. Volg de bekende route langs de wijngaarden van Elzas en daarna naar de Franse Alpen. Ga wandelen, mountainbiken, klimmen of paragliden om te eindigen in de Drôme waar lavendelvelden afsteken tegen de bergtoppen. 

Bekijk hier alle reizen van Pharos!


Wat denk jij ervan?