Thalys maakt reizen naar Duitsland nog voordeliger

Vanaf €16 met de Thalys naar Duitsland!

Vanaf vandaag verlaagt Thalys blijvend haar prijzen voor reizen van en naar Duitsland. De startprijzen voor tickets van Brussel naar Duitsland in de categorie Standaard Mini zijn vanaf nu beschikbaar vanaf 16 euro in plaats van 19 euro. De reden voor deze prijsaanpassing is de btw-verlaging in Duitsland op treintickets voor lange afstanden, een daling van 19 naar 7 procent.


Permanente prijsverlaging

“De btw-verlaging op lange afstandstrajecten in Duitsland is een belangrijk signaal om meer mensen te overtuigen om met de trein te reizen. Wij ondersteunen dit en verlagen daarom onze instapprijzen. Voor Thalys is deze permanente prijsverlaging een verdere stap in de richting van het realiseren van ons doel om een verbindend, toegankelijk en vooral milieuvriendelijk mobiliteitsaanbod voor Europa te creëren,” zegt Bertrand Gosselin, CEO van Thalys.

Het volledige Thalys netwerk

Thalys verbindt Brussel tot vijf keer per dag met haar Duitse bestemmingen: Aken, Keulen, Düsseldorf, Duisburg, Essen en Dortmund. Thalys-reizigers bereiken vanuit Brussel het centrum van Keulen in 1 uur en 47 minuten.


Wat denk jij ervan?