Naar de Provence met de Thalys trein!

Met de trein naar Aix-en-Provence, "eco-friendly" reizen en genieten van de zon!

Ook al aan het dromen van een zonnige zomer? Dan hebben we goed nieuws! Deze zomer brengt de Thalys Zon je opnieuw op volle snelheid naar het zuiden van Frankrijk. De rode treinen rijden iedere zaterdag tussen 27 juni en 29 augustus naar Valence, Marseille, Avignon, Aix-en-Provence en natuurlijk Bordeaux, de nieuwe bestemming die vorig jaar werd ingehuldigd. De eerste tickets zijn vanaf morgen, 6 februari, te koop. 

Vertrek elke zaterdag richting de Provence of Bordeaux

Vakantiestress? Die vergeet je meteen dankzij Thalys. Aan boord van de trein die tegen 300 km/u richting Zuid-Frankrijk spoort heb jij alle tijd om je rustig voor te bereiden op je vakantie ter plaatse. Dat kan al surfend op het internet dankzij gratis wifi aan boord of terwijl je de benen strekt op weg naar de Thalys Welcome Bar.

Binnen vier uur in het centrum van Bordeaux

Voor het tweede jaar op rij vervoert Thalys reizigers naar Bordeaux. De Place de la Bourse in het centrum van Bordeaux ligt op slechts vier uur vanuit Brussel-Zuid. Reizen met Thalys betekent ook kiezen voor de meest milieuvriendelijke optie, aangezien de reis van Brussel naar Bordeaux tien keer minder vervuilend is met de trein dan diezelfde reis met de auto of het vliegtuig. De reistijd naar Marseille bedraagt 4u54 minuten vanuit Brussel-Zuid.

Met Thalys Zon reis je comfortabel naar de Provence!

Drie formules richting zon

Thalys biedt drie verschillende formules aan: Standard, Comfort en Premium. 
  • Met het Standard tarief reis je vanaf €40 enkele reis. De perfecte oplossing om snel en voordelig te genieten van de prachtige stranden aan de Middellandse zee.
  • Met het Comfort tarief brengt de Thalys Zon je vanaf €75 tot in Bordeaux en vanaf €84 naar de Provence, enkele reis.
  • Wil je genieten van de uitgebreide service die Thalys te bieden heeft, inclusief een maaltijd geserveerd aan je zitplaats en een welkomstdrankje, dan brengt de Premium formule je voor €119 enkele reis naar het zonnige zuiden.

Thalys Zon brengt je overal naartoe!

Sunshine promo: de wereld is aan de vroegboekers

Wil je zo voordelig mogelijk met Thalys richting het zuiden? Dat kan dankzij de Sunshine promo. Snelle beslissers kunnen voor slechts €89 (enkele reis) in Premium reizen, inclusief maaltijd geserveerd aan de zitplaats en keuze uit een selectie internationale pers.

Nog meer Thalys-ervaring

Thalys-reizigers genieten van nog meer voordelen met dank aan onze partners ter plaatse. Zo is er een korting van 15% op een huurauto bij Europcar. Reizigers die in Bordeaux verblijven kunnen genieten van een unieke zintuiglijke ervaring bij Cité du Vin, een architectonisch meesterwerk waar de ontdekking van wijn doorheen de geschiedenis centraal staat. Daarnaast krijgen ze 20% korting op alle museumaanbiedingen. Tot slot is er het unieke tweejaarlijkse rondreizende kunstfestival Manifesta, dat dit jaar plaatsvindt in Marseille. Thalys-reizigers krijgen 20% korting op hun toegangsticket met dank aan de kortingscode ManiThalys.

Reservaties en dienstregeling

De Thalys Zon ticketverkoop start vanaf 6 februari 2020 via de Thalys app, via thalys.com, in NMBS-stations met een internationaal loket, en bij erkende reisbureaus of telefonisch op +32 70 66 77 88. 

De volledige dienstregeling vind je op www.thalys.com

Wat denk jij ervan?