Per postboot langs de Noorse kust


Samen met uw geliefde op reis, wie wil dat nou niet? Een reis met Hurtigruten is op zich al een bijzondere reis vol unieke belevenissen, maar samen met een naaste is de reis extra speciaal. Elke dag een mooie zonsondergang beleven buiten op het dek of samen mee op één van de vele optionele excursies.

Noordkaap

Boek uw Hurtigruten reis langs de Noorse fjorden en voorbij de Noordkaap in de actieperiode vanaf 14 februari t/m 29 februari 2020 en de 2e persoon betaalt slechts € 99! U kunt kiezen uit één van de geselecteerde vertrekdata in april t/m oktober 2020.


Aanbiedingsprijs, 2e persoon € 99

De eerste persoon betaalt de actuele prijs op basis van de gekozen (Basic) hutcategorie. De 2e persoon in dezelfde hut betaalt een zeer aantrekkelijk tarief van € 99 op basis van volpension. De aanbiedingsprijs voor de 2e persoon is ongeacht welk traject (6-, 7-, 12-daagse reis) u kiest. De reisspecialisten van Norske Noorwegen Reizen informeren u graag over de actuele prijs voor de 1e persoon op uw gewenste vertrekdatum..Hoogtepunten
  • Hurtigruten biedt een kijkje in het authentieke alledaagse leven in Noorwegen, waarbij u kunt genieten van natuur, cultuur en tradities.
  • 34 grote en kleine havenplaatsen, waarvan zelfs 22 boven de Poolcirkel zijn gelegen.
  • 100 fjorden, die u met eigen ogen kunt aanschouwen.
  • De schoonheid van Noorwegen tijdens 90 excursiemogelijkheden verdeeld over 4 jaargetijden.
  • Dagelijkse afvaarten van de Hurtigruten postboten uit Bergen.
Informatie en reserveren bij Norske Noorwegen Reizen: ww.norske.nl/valentijnsaanbieding

Wat denk jij ervan?