Gratis vakantiebeurs Wallonië


Op zoek naar een romantisch uitje, een avontuurlijke week of toch eerder een weekend voor de hele familie? Bezoek de achttiende editie van de gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen en ontdek de pracht en praal van Wallonië. 

Het verwarmde tentencomplex, dat vorig jaar doorging op de Grote Markt te Roeselare en 20000 bezoekers trok, palmt dit jaar ’t Zand te Brugge in. De beurs Wallonië in Vlaanderen wordt georganiseerd door Idee Productions NV, met de steun van Wallonië België Toerisme.

50 exposanten uit de vijf Waalse provincies

Met meer dan 50 exposanten uit de vijf Waalse provincies, waaronder toeristische diensten, logies en attracties, kan de bezoeker zowel verborgen regio’s ontdekken als informatie inwinnen over klassieke trekpleisters. Daarnaast zijn er animaties voorzien, onder andere in het teken van het jaar van Natuurlijk Wallonië. Maar er is meer. De lekkerbekken kunnen hun hart ophalen dankzij lokale specialiteiten en streekbieren die zowel geproefd als aangekocht kunnen worden.

Traditiegetrouw kan iedere bezoeker ook zijn kans wagen door deel te nemen aan de tombola met mooie toeristische prijzen. Bovendien is de toegang tot de gehele beurs gratis.

  • Wat: gratis vakantiebeurs in het teken van Wallonië
  • Wanneer: 20/03 (14u-18u), 21/03 (10u-18u) en 22/03 (10u-17u)
  • Waar: ’t Zand - Brugge


Wat denk jij ervan?