Vliegtickets voor komende winter nu al beschikbaarTUI fly, de enige Belgische luchtvaartmaatschappij die vluchten aanbiedt vanuit alle Belgische luchthavens, heeft haar vluchtaanbod voor het volgende winterseizoen online geplaatst. Daardoor is het nu al mogelijk om een vlucht te boeken met een vertrek tot 31 maart 2021.

Wie zijn TUI fly-vlucht geannuleerd zag omwille van de coronacrisis (alle vertrekken tot en met 10 mei 2020), ontvangt een ‘coronavoucher’, een bon ter waarde van de betaalde reissom die kan gebruikt worden voor de betaling van een ticket met vertrek op een later tijdstip. De coronavoucher kan nu al worden verzilverd voor een vlucht in de komende 12 maanden. Door de lanceringsprijzen(*), typisch voor de start van een nieuw verkoopseizoen, kunnen snelle beslissers hun voordeel doen. Indien er na de reservering nog een restbedrag op de voucher overblijft, kan dit overigens voor een andere boeking worden gebruikt.

(*) Voorbeeld: de prijs voor de eerste plaatsen op elke vlucht naar Alicante is € 49,99, naar Tenerife € 99,99. Reserveren kan online op www.tuifly.be

Wat denk jij ervan?