5 coolste reisgadgets van Aliexpress voor minder dan €15


Ga je op vakantie, dan neem je steeds teveel mee van het ene, en van het andere zal je denken "had ik dat nu maar meegenomen". Toch zijn er enkele superhandige gadgets die je reis veel leuker of aangenamer hadden kunnen maken. Het leuke eraan is dat ze zelfs helemaal niet duur zijn dankzij Aliexpress!


4 in 1 bestek

Een superhandige 4 in 1 bestekset!

Is het een lepel? Is het een mes? Is het een flessenopener of een vork? Het is het allemaal! Deze gadget is superhandig voor elke reiziger, en zou eigenlijk steeds in je rugzak moeten zitten!

Rocketstove

Geen gasflesjes! Deze rocketstove werkt op sprokkelhout!

Een rocketstove is een houtkacheltje dat op een ingenieuze manier hout verbrandt, zodat je zelfs met minimaal hout een enorm krachtige en schone verbranding krijgt. Het hout verbrandt heel fel, zodat er zelfs geen rook aan te pas komt. Perfect voor wie langere tijd wil rondtrekken. Perfect voor wie wil backpacken!


Dit is echt een koopje, een lichtgewicht aluminium pottensetje, perfect om mee te nemen! Weegt niets, past handig in elkaar én zit in een handig netje. Dit kan je gewoon niet laten liggen!

Glow in the dark tenttouw


In het donker naar het toilet, of snel nog iets uit de auto halen? Gegarandeerd heb je zo een vervelend touw niet gezien! Geen probleem meer met deze super-uitvinding! De uitvinder verdient een nobelprijs! Voor geen geld een echte superhandige kampeeritem!

Noodslaapzak


Je zal het maar voorhebben, tijdens een onverwacht onweer loopt je tent in, en alles is klam. Geen goed idee om in een koude en natte slaapzak te slapen. Neem daarom steeds een noodslaapzakje mee! Heb je hem niet nodig? Zoveel te beter! Deze lichtgewicht slaapzakjes zijn gemaakt van folie die 90% van je lichaamswarmte weerkaatst, waardoor je steeds toch een redder in nood hebt! Deze kan ook gebruikt worden om tijdens een onverwacht hevige bui over je tent te leggen, waardoor deze droog blijft!

Wat denk jij ervan?