Staycation tegen quarantainegevoel


In tijden van quarantaine en onzekerheid is de nood om even te ontsnappen groot. Vakantie lijkt ver weg en onzeker. Met deze collectie willen we inspireren om dicht bij huis dat vakantiegevoel te creëren. We dopen 2020 om tot het jaar van de grote staycation. Ga een toerke doen! Ontdek nieuwe plekken, ervaar je eigen stad en land of zorg voor een vakantiegevoel vanuit je tuin of terras. ” 

Minimalistisch en duurzaam design

Dempsey is de creatieve helft van het duo, Simon de zakelijke kant. Alle stuks worden afgewerkt in hun eigen atelier in Hasselt. De producten hebben het Fair Wear label en worden gemaakt van 100% gecertificeerd organisch kwaliteitskatoen. De items worden plasticvrij ingepakt, in recycleerbare verpakkingen. Tranquilo drukt enkel na bestelling, zo gaat er niets verloren.

Shop

De designs uit de original collectie blijven beschikbaar: ‘Doe Rustig’, ‘Mañana mañana’ en ‘Tranquilo’. Daarnaast werden nieuwe seizoenskleuren en kindermaten toegevoegd. Maar daarnaast is er de unieke Staycation collectie, voor wie met een knipoog deze unieke periode wil beleven.


Prijzen

Verkoopprijs t-shirt: € 29,00
Verkoopprijs sweater: € 49,00
Maten: XS - XL

Verkoopprijs t-shirts kids: € 24,00
Verkoopprijs sweater kids: € 34,00
Maten: 98 - 164

Verkooppunten

https://tranquilo.store/

Wat denk jij ervan?