Sunweb Group bevriest tarieven

Sunweb garandeert reizigers een identieke reis | (c) Sunweb

Reizigers hoeven zich bij Sunweb Group geen zorgen te maken. De touroperator bevriest haar prijzen van de door Covid-19 geannuleerde vakanties. Sunweb Group belooft getroffen vakantiegangers straks weer identiek dezelfde reis te kunnen boeken dankzij een coronavoucher. Door haar prijzen te handhaven voor reizigers met zo’n voucher, biedt de touroperator zekerheid aan haar klanten.

Zelfde prijs gegarandeerd

Sunweb Group* kondigde aan dat het haar tarieven voor geboekte reizen bevriest en garandeert getroffen reizigers eenzelfde prijs voor identieke reisplannen binnen een boekingstermijn van 1 jaar. Zowel vakantiegangers die hun trip door Covid-19 intussen al moesten afblazen als reizigers waarvan Sunweb Group in de komende periode hun vakantie moet annuleren, krijgen bij Sunweb Group een waardebon voor het bedrag dat ze aan hun reis spendeerden. De touroperator wil daarmee ongeruste reizigers, die hun reisplannen al opborgen, de zekerheid bieden dat ze toch nog hun droomreis kunnen maken.


Voucher garandeert dezelfde prijs

Sunweb Group biedt haar klanten dus de mogelijkheid om hun geannuleerde reis toch te kunnen beleven op een later tijdstip. Het engageert zich om alle klanten exact dezelfde vakantie aan te bieden met precies hetzelfde prijskaartje. Eventuele vroegboekkortingen blijven met andere woorden behouden, maar ook wanneer de hotels of vluchten straks duurder blijken, dan garandeert Sunweb Group de tarieven die het in eerste instantie met haar reizigers overeenkwam.Toch andere bestemming?

Klanten blijven uiteraard vrij om de vakantie te boeken waar ze hun zinnen op zetten. Ze krijgen één jaar de tijd om een reis te boeken met hun coronavoucher. Ze kunnen opteren voor een andere bestemming of hotel met eenzelfde of goedkoper prijskaartje, maar dan worden de laatste tarieven wel van kracht. Als ze exact dezelfde vakantie willen boeken, dan blijft het oorspronkelijke tarief behouden door de prijsgarantie van Sunweb Group. 

* Onder Sunweb Group vallen in België de merken Sunweb, Eliza was here en Totally.

Wat denk jij ervan?