Vakantiehuizen in de Ardennen in de lift!

Vakantiewoning in Houffalize de Ardennen | (c) Belvilla

Vakantiewoningen voor de komende zomermaanden zijn erg in trek momenteel. Het ziet er naar uit dat de populaire vakantielanden de grenzen zullen gesloten houden voor het toerisme.  Maar toch willen we we eens kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We kijken daarom steeds meer uit naar mogelijkheden om in eigen land op vakantie te gaan. Vakantie in je "eigen kot", rustig met het gezin genieten van de natuur en de schoonheid in eigen land, en dat kan je het best vanuit je eigen vakantiehuis!


Belvilla in de Ardennen!

Belvilla zet als een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen de meer dan 1000 woningen in de Adennen in de kijker. Kleine vakantiewoningen, grote woningen, met of zonder zwembad... bij Belvilla kan het allemaal. De vakantiewoningen zijn steeds perfect in orde, zijn netjes gepoetst, verzorgd interieur, alle benodigd comfort, de ideale start van een welverdiend rustmoment.

Ook kinderen worden bij Belvilla in de watten gelegd, vaak beschikken de vakantievilla's over gezelschapsspellen, een biljart, speelkamer, ruime tuin met zelfs indien gewenst een zwembad. Ook aan comfort is steeds gedacht, wifi, vaatwasmachine, tv, verwarming, ... er is allemaal aan gedacht. 

Geen gedoe met het zoeken naar een parkeerplaats voor je auto, meestal heeft je vakantiewoning een oprit of garage, waar je gemakkelijk je auto kan parkeren. Niets dan voordelen dus!

Een chalet in de Ardennen

Droom je van een chalet in de Ardennen tussen de bossen? 's Morgens genieten van een lekkere kop koffie op je terras, uitkijkend over de bossen en de mist over de velden, dan is deze gezellige chalet met sauna, in de bossen nabij Durbuy iets voor jou!

Chalet in de bossen dichtbij Durbuy | (c) Belvilla

Een villa met zwembad in de Ardennen?

Wil je liever uitblazen in alle luxe? Geen probleem! Je kan ook topvilla's vinden met alle luxe. Zwembad, sauna, ... Ook hier is de keuze enorm! Een zwembad met uitzicht over de velden en het bos? Het kan! In de Ardennen kan je ook in alle luxe uitblazen van het drukke leven. Even tijd voor jezelf, cocoonen heet dat! Bekijk deze luxe villa met verwarmd buitenzwembad, sauna en jacuzzi aan een bos.

Schitterende luxe villa met verwarmd buitenzwembad, sauna en jacuzzi aan een bos | (c) Belvilla

Heb je zin gekregen om de Ardennen te (her)ontdekken? Zeker doen! Het is een prachtig stukje natuur dat we veel te vaak voorbij rijden op weg naar onze vakantiebestemming, maar nu is het een perfecte kans om toch eens te kijken naar de schoonheid dichterbij. Belvilla heeft het grootste aanbod vakantiewoningen, dus het kan niet anders dan dat je je gading zal vinden!

Wat denk jij ervan?